Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Rups 30 minuten
Reiniging- Diepte reiniging- Stomen- Voedende masker- dag verzorging

Pop 60 minuten
Reiniging- Wenkbrauwen shapen- Diepte reiniging- Stomen- Handcreme- Verzorgende masker- Voedende masker- Massage decolleté- dag verzorging

Vlinder 90 minuten
Voetenbad- Reiniging- Wenkbrauwen shapen- Diepte reiniging- Stomen- Handcreme- Verzorgende masker- Voedende masker- massage van decolleté- Verzorgende masker- Voetcreme- Dag verzorging

Acne behandelingen

Acne 30 minuten
Reiniging – diepte reiniging – onzuiverheden verwijderen – dagverzorging

Acne 60 minuten
Reiniging – diepte reiniging – dampbad – onzuiverheden verwijderen – reinigend masker – dagverzorging

Henna Brow

Henna is een nieuwe techniek op de wenkbrauw haren te verven. Deze techniek komt zowel in de haren als op de huid. Door de techniek worden de wenkbrauwen nog mooier, optische voller en langer zichtbaar. 

Lash volume lift

De Lash Volume Lift, ook wel LVL genoemd, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zónder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden vanaf de wortel gelift en deze vorm wordt gemiddeld 6 weken behouden.

Semi-permanente Ombre powder brows

Bij de behandeling Powder Brows worden wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Maar de naam zegt het al: ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd.

Omdat de pigmenten niet erg diep in de huid worden aangebracht, is dit een vorm van semi-permanente make-up. De kleur van deze PMU brows vervaagt langzaam na één tot drie jaar, vanwege de celvernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van de wenkbrauwen. Daarbij verdwijnen de pigmenten niet omdat je bij tatoeëren veel dieper de huid in gaat.

Brow-Lamination

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Brow-Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow-Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen! Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag. De gehele behandeling duurt slecht 30 minuten, inclusief shapen/waxen en tinting 45-60 minuten. 

Hot stone massage oktober t/m april

Hotstone massage van nek- schouder- rug 30 minuten
Hotstonemassage is een ontspanningsmassage waarbij er warme (basalt)stenen op uw lichaam gelegd worden. Ondertussen wordt u op een andere plek met de stenen en handen gemasseerd. Spieren worden soepeler door de warmte, ze zijn daardoor beter te masseren. De warmte van de stenen werkt o.a. ontspannend, reinigend en stressverlichtend. De gebruikte stenen zijn door de natuur gevormd en ontstaan uit lava. Deze basaltstenen kunnen de warmte goed vasthouden en worden in een heater op temperatuur (46-49 graden) gehouden.

Hotstone massage voeten 20 minuten

Nagelbehandelingen

Gellak op natuurlijke nagels voeten
Gellak is een lang houdende nagellak die uithardt door middel van een LED-lamp. Gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel zonder verlenging. De ideale oplossing voor lang houdende verzorgde nagels.

Gellak verwijderen van de natuurlijke nagel
Draagt u gellak en gunt u uw nagels een tijdje rust? Laat uw gellak dan professioneel verwijderen voor het behoud van mooie nagels. Tijdens de behandeling wordt de gellak verwijderd en krijgt u een mini-manicure.

Onze openingstijden

Maandag
9.00 t/m 21.00 uur

Dinsdag
9.00 t/m 16.00 uur

Woensdag
9.00 t/m 18.00 uur

Donderdag
9.00 t/m 16.00 uur

Vrijdag
gesloten

Zaterdag
7.30 t/m 12.00 uur

Zondag
gesloten

De schoonheidssalon en pedicure is geopend op afspraak.


Contact

Afspraak maken?

Kapsalon & Schoonheidssalon Sabina
Heawei 26, 8406 AW Tijnje
Klik hier voor routekaart.

U kunt via het volgende telefoonnummer een afspraak maken bij de kapsalon, de schoonheidssalon en pedicure.

Afspraak maken? Bel: 0513 - 571185